Mäkäräiselle jälleen kahdeksas sija

    admin   MC tiedotteet  

Ruhpoldingin kisaviikonloppu jatkui pikamatkoilla. Perjantaina 14.1. oli vuorossa miesten kilpailu ja lauantaina 15.1. oli naisten vuoro startata.

Maailmancupin johtajan liivi päällä matkaan startannut Kaisa Mäkäräinen sijoittui Ruhpoldingissa toistamiseen kahdeksanneksi. Ammunnatkin noudattivat samaa kaavaa kuin normaalikilpailussa ja makuulta taulut putosivat vakuuttavasti. Pystypaikalta jäi pystyyn viimeinen taulu ja tämä pudotti Kaisan mitalikamppailusta. Kisan voitti Norjan Tora Berger ja Kaisa hävisi hänelle 49,7 sekuntia. Laura Toivanen oli kisassa 91.

Miesten kisassa Jarkko Kauppinen vastasi jälleen parhaasta suomalaissuorituksesta. Puhdas ammunta siivitti Jarkon sijalle 29 ja jälleen maailmancupin pisteille. Päivän voittaja oli ylivoimaisesti norjalainen Lars Berger, jolle Jarkko hävisi 1.40. Paavo Puuruselle kertyi kisassa kaksi sakkoa ja sijoitus painui 65. sijalle. Timo Antila joutui kierrokselle kolmesti ja hän oli 69.

Kisaviikonloppu päättyy huomisiin takaa-ajokisoihin, joissa on mukana Kaisa Mäkäräinen ja Jarkko Kauppinen.

Tulokset:
Naisten tulokset 15.1.
Miesten tulokset 16.1.