Nuoret ampumahiihtäjät kutsuivat Puhtaasti paras ohjelman SM-kisoihinsa

    admin   MC tiedotteet  

Puhtaasti paras -ohjelma haastaa Suomen ampumahiihdon nuoret huiput reilun pelin asialle ampumahiihdon SM-kisoissa Hämeenlinnassa 19.-20.2.2011. Kaisa Mäkäräinen kutsuu kaikki kilpailijat allekirjoittamaan suurvetoomuksen puhtaan urheilun puolesta.

Hämeenlinnassa kohtaavat 13-21-vuotiaat ampumahiihtäjät normaali- ja pikamatkoilla.

– Menestyminen ampumahiihdossa vaatii kovaa harjoittelua, hyviä hermoja ja reilua meininkiä. Puhtaus on urheilussa ehdoton asia. Tässä olen tiukka ja haastan siksi kaikki Suomen nuoret ampumahiihtäjät mukaan viemään puhtaan urheilun sanomaa. Olen itse jo allekirjoittanut Puhtaasti paras-ohjelman vetoomuksen netissä ja kannustan kaikkia SM-kisoissa mukana olevia tekemään samoin, Kaisa Mäkäräinen sanoo.

Puhtaasti paras-ohjelman esittelypiste on paikalla Ahveniston SM-kisoissa lauantaina 19.2 kello 12-17 ja sunnuntaina 20.2. kello 10-15. Esittelypisteellä voi allekirjoittaa suurvetoomuksen puhtaan urheilun puolesta ja testata, tunnistaako Puhtaasti paras-ohjelman upeat urheilutähdet.

Liikunnan ja urheilun lajiliitot saivat loppuvuodesta 2010 ehdottaa Puhtaasti paras-ohjelmalle tapahtumia, joissa ne toivoivat puhtaan urheilun sanoman näkyvän. Puhtaasti paras-ohjelma valitsi ampumahiihdon nuorten SM-kisat yhdeksi kauden kärkitapahtumista ja otti näin ampumahiihtäjien kutsun vastaan.

Tiedote kokonaisuudessaan

Ahveniston Ampumahiihtäjien kotisivuille:

www.aah-hml.fi