Mäkäräinen palasi cup-johtoon

    admin   MC tiedotteet  

Yhdysvaltojen Fort Kentissä kilpailtava kauden kahdeksas maailmancup-viikonloppu käynnistyi pikamatkoilla. Viikko sitten Presque Islessä cup-johdosta pudonnut Kaisa Mäkäräinen nousi takaisin piikkipaikalle sijoituttuaan kilpailussa kahdeksanneksi. Kolmen sakon rasittamana Mäkäräinen hävisi kisan voittajalle saksalaiselle Andrea Henkelille 1.03. Henkel suoriutui kisasta puhtaalla ammunnalla. Saksalaisten panos oli vahva ja he veivät kilpailussa kolmoisvoiton. Mari Laukkanen oli kisassa 52. ja hänelle kertyi kisassa neljä sakkoa.

Mäkäräinen johtaa maailmancupia kahdeksalla pisteellä ennen Ruotsin Helena Ekholmia. Saksalainen Henkel on 25 pisteen päässä Mäkäräisestä. Maailmancup jatkuu tänään takaa-ajoilla.

Pikakilpailun tulokset, naiset 11.2.