Kaisa Mäkäräinen nousi viidenneksi takaa-ajossa

    admin   MC tiedotteet  

Fort Kentin takaa-ajossa kahdeksantena matkaan lähtenyt Kaisa Mäkäräinen nosti itsensä kolme sijaa korkeammalle ollen lopputuloksissa viides. Kisan voitti kilpailuun kärjessä lähtenyt Saksan Andrea Henkel. Mäkäräinen hävisi Henkelille 1.16. Mäkäräinen joutui toisen makuupaikan jälkeen kertaalleen sakkokierrokselle kuten myös toisen pystypaikan jälkeen. Mari Laukkanen paransi sijoitustaan mukavasti nousten maailmancupin pisteille. Hän oli kisassa 36. Laukkaselle kertyi kisassa kolme sakkoa.

Mäkäräinen jatkaa maailmancupin johdossa, mutta ero Henkeliin kaventui ainoastaan viiteen pisteeseen. Kokonaispisteissä kolmantena oleva ruotsalainen Helena Ekholm on jäänyt Mäkäräisestä 19 pistettä.

Takaa-ajon tulokset, naiset 12.2.