Suomen nuoret ampumahiihtäjät EYOF-kisoissa

    admin   MC tiedotteet  

Suomesta osallistuu 55 nuorta talvilajien urheilijaa 12.-19.2.2011 Tsekin Liberecissä järjestettäviin Euroopan nuorten olympiafestivaaleihin (EYOF). Suomen joukkueeseen kuuluu seitsemän ampumahiihtäjää.

Suomen nuoret ampumahiihtäjät aloittavat kisaurakkansa EYOF-kilpailuissa Tsekin Liberecissä tiistaina 15.2.2011. Poikien 12,5 kilometrin kisaan starttaavat Mikael Koivunen, Heikki Laitinen, Oula Nikkanen ja Andreas Selenius. Poikien kisa alkaa kello 11:00 Suomen aikaa. Tyttöjen 10 kilometrin ampumahiihtokilpailussa Suomea edustavat Meri Maijala, Kirsi Pokela ja Suvi Minkkinen. Tyttöjen kilpailu käynnistyy tiistaina kello 14:00.

Keskiviikkona ampumahiihtäjät kilpailevat sprinttimatkoilla. EYOF-kilpailujen päätöspäivänä perjantaina ampumahiihtäjät kisaavat sekaviestissä.

Suomen joukkue kokonaisuudessaan: http://www.noc.fi/?x2008=3575658

Viralliset aikataulut ja tulokset kisajärjestäjien nettisivuilta: http://www.eyowf2011.cz/