Nuoret ampumahiihtäjät kokoontuvat Hämeenlinnaan

    admin   MC tiedotteet  

Nuoret ampumahiihtäjät pääsevät vihdoin ratkaisemaan SM-mitalit Hämeenlinnassa – Kaisa Mäkäräinen kannustaa puhtaaseen urheiluun

Nuoret kohtaavat SM-kisoissa Hämeenlinnassa 26.-27.3. Kisat jouduttin siirtämään helmikuulta maaliskuun loppuun paukkupakkasten takia. Puhtaasti paras- ohjelma ja ampumahiihdon maailmanmestari, maailmancupin voittaja Kaisa Mäkäräinen haastavat kisoissa Suomen ampumahiihdon nuoret huiput reilun pelin asialle.

Hämeenlinnassa kohtaavat 13-21-vuotiaat ampumahiihtäjät normaali- ja pikamatkoilla

– Menestyminen ampumahiihdossa vaatii kovaa harjoittelua, hyviä hermoja ja reilua meininkiä. Uskon, että hieno menestykseni tällä kaudella kannustaa muitakin ampumahiihtäjiä urheilemaan puhtaasti ja täysillä. Itse olen jo allekirjoittanut Puhtaasti paras-ohjelmaan vetoomuksen netissä ja kannustan kaikkia SM-kisoissa mukana olevia tekemään samoin, ampumahiihdon tämän kauden ehdoton valtiatar Kaisa Mäkäräinen sanoo.

Puhtaasti paras-ohjelman esittelypiste on paikalla kisoissa lauantaina 26.3. kello 12-17 ja sunnuntaina kello 10-15. Esittelypisteellä voi allekirjoittaa suurvetoomuksen puhtaan urheilun puolesta ja testata, tunnistaako Puhtaasti paras-ohjelman urheilijatähdet.