Kutsu SAhL kevätliittokokoukseen

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliiton sääntömääräinen kevätliittokokous järjestetään lauantaina 7.5.2011 kello 13:00 Helsingissä SLU:n talolla osoitteessa Radiokatu 20. Ennen kokouksen alkua lounas kello 12:00 alkaen.

Esillä sääntömääräiset asiat. Kokouksessa kuullaan myös kauden 2010-2011 analyysi.

Ilmoittautumiset pyydetään etukäteen lounastarjoilun varaamiseksi 4.5.2011 mennessä sähköpostilla osoitteeseen office(at)biathlon.fi tai puhelimitse toiminnanjohtaja Janne Hakalalle.

Virallinen kokouskutsu ja kokousaineisto toimitetaan sääntöjen mukaisesti viimeistään 14 vrk ennen kokousta SAhL seuroille. Kokousaineisto tulee myös SAhL kotisivuille.

Koska kevätliittokokouksen ajankohta poikkeaa SAhL toimintasääntöjen ilmaisemasta ajankohdasta (huhtikuun aikana) SAhL hallitus perustelee kevätliittokokouksen ajankohdan muuttamisen erikseen seuraavasti:

Perusteena poikkeamiselle kevätliittokouksen järjestämisen SAhL toimintasääntöjen mukaisesta ajankohdasta on kalenteritekniset asiat. Kokouksen ajankohdan muutos myöhäisemmäksi mahdollistaa myös kauden 2010-2011 analyysin ja tulevaisuuden suunnitelmien huolellisen valmistelun.

Suomen Ampumahiihtoliitto ry, hallitus

Olli Nepponen

Puheenjohtaja

Janne Hakala

Toiminnanjohtaja

 

Lisätiedot: Janne Hakala 0468782200