Your Move

    admin   Uutiset  

Huomenna on torstai 5.5.2011 eli viimeinen päivä ilmoittautua Your Move Suurtapahtumaan! Jos et ole vielä ilmoittanut omaa ryhmääsi ampumahiihdon lajileirille niin tee se ensi tilassa. Paikkoja on vielä vapaana ja majoituksiakin saa jos olet nopea!

Lajileiri toimii hyvänä vauhdinantajana kesän ja koko kauden harjoittelua ajatellen. Siksi Leiri vedetäänkin Vauhtia kesän harjoitteluun- teemalla läpi. Harjoituksissa korostetaan monipuolisuutta, mutta tehdään tietenkin myös malliharjoituksia ampumahiihdon näkökulmasta.

Viikonlopun aikana pääset halutessasi kokeilemaan vaikka 60 eri urheilulajia! Lisäksi Nuoren Suomen puolesta on tulossa erilaisia temppuratoja mm. Viikinkirata ja hullut japanilaiset tyylisiä toimintaratoja. Kaikilla pisteille on järjestetty ohjaus joten varmasti hauskaa riittää niin kauan kuin akuissasi on virtaa!

Lisätietoa antaa Vesa Lehtimäki, 0468782209, vesa.lehtimaki@biathlon.fiAmpumahiihto_500x500

Viikonlopun lajileirille sinut tervetulleeksi toivottaa:

Suomen Ampumahiihtoliitto ry.