Aika ilmoittautua Karnevaaleille

    admin   MC tiedotteet  

Kesän 2011 Ampumahiihtokarnevaalit järjestetään Vuokatissa 2.-5.7.2011. Kutsun mukaiset ilmoittautumiset pyydetään 16.6.2011 mennessä. Karnevaaleilta käynnistyy kauden 2011-2012 Kyky- ja alueleiritys.

Kyky-ryhmän urheilijoille on toimitettu tiedote ja urheilijasopimus postitse. Lisäksi vastuuvalmentaja Jouni Kinnunen on ollut yhteydessä ryhmän urheilijoihin.

Alueryhmien kokoaminen on aloitettu. Koska työ vaatii aikaa kehoitetaan alueryhmäikäisiä urheilijoita varmistamaan oma osanotto myös Vuokattiin ilmoittautumisohjeiden mukaisesti. Eteläisen aluevalmennusryhmän valmentajana on Vesa Lehtimäki, Pohjoisen alueryhmän valmentajina on Timo Seppälä ja Timo Mäkinen, Läntisen alueryhmän kokoamisesta vastaa Jonna Talja. Itäisen alueryhmän valmennuksen toteutusta selvitetään. Itäisen alueen urheilijoita kehoitetaan ilmoittautumaan omatoimisesti Karnevaaleille.

Maajoukkue mukana

A- ja B-maajoukkue Kaisa Mäkäräisen johdolla osallistuvat Karnevaaleihin viikonlopun ajan.

Lapua Junior Cupin osakilpailu sunnuntaina 3.7.2011. Kilpailukutsu löytyy linkistä: Kilpailut. Osanottomaksut SAhL tilille 155530-110800. Muistakaa ilmoittautua!

Lapua Junior Cupin tarkempi aikataulu ja ilmoittautumisohjeet tiedotetaan kesäkuun alkupuolella.