Ampumahiihtokarnevaalit 2011

    admin   Uutiset  

Tervetuloa Vuokatin Ampumahiihtokarnevaaleille 2011!

Niin kuin ohjelmasta näette lauantaina 2.7 klo. 13.30 on leirin avaus ja sitä ennen pitäisi olla kaikkien valmiita. Olisi siis hyvä jos olisit paikalla n. klo. 12.00. Tällöin sinulle jää  riittävästi aikaa valmistautua ja majoittua.

Klo. 13.30 on siis leiri avaus ja se pidetään Iso-Pöllyssä. Avauksessa ei tarvitse vielä olla lenkkivaatetusta päällä. Avaukseen mennessä sinun on syytä selvittää ja laittaa muistiin oma ryhmä sekä oma valmentaja!

Jokainen teistä kuuluu yhteen ryhmään ja ryhmällä on oma vastuullinen valmentaja. Oman ryhmän sekä valmentajan näet tästä linkistä. Leirin aikana oma valmentajasi on sinun ”ilmoitustaulu”. Jos on jotakin tiedotettavaa tai jos sinulla on jotakin kysyttävää niin valmentaja auttaa asian selvittämisessä. Viimeistään leirin avauksessa jokainen teistä saa oman valmentajan huoneen numeron sekä hänen puhelinnumeronsa.

Lisätietoa ja kysymykset ennen tapahtumaa: Vesa Lehtimäki, vesa.lehtimaki(at)biathlon.fi, 0468782209