Pääministeri Katainen maailmancupin suojelijaksi ja kulttuuri- ja urheiluministeri Arhinmäki nuorten MM-kisojen suojelijaksi

    admin   MC tiedotteet  

Pääministeri Jyrki Katainen on lupautunut helmikuussa Kontiolahdella pidettävien ampumahiihdon maailmancupin kilpailujen suojelijaksi. Kilpailut pidetään 8.-12. päivä helmikuuta 2012. Kontiolahdella lajeina ovat: pikakilpailu, takaa-ajo ja sekaviestit. Sekaviestijoukkueessa on kaksi naista ja kaksi miestä. Maailmancupin kisoihin on tulossa urheilijoita 29 eri maasta. Suurimmat joukkueet tulevat Saksasta, Venäjältä, Norjasta ja Ruotsista.

Helmikuun 20.-26. päivä 2012 pidettävien nuorten ampumahiihdon MM-kilpailujen suojelijana on kulttuuri- ja urheilumisteri Paavo Arhinmäki. Nuorten MM-kilpailuissa tavoitellaan neljän eri lajin mestaruusmitaleita. Kisoihin on tulossa  osanottajia yli 30 maasta. Kisapäivinä Kontiolahden ampumahiihtokeskuksessa liikkuu noin 500 urheilijaa ja huoltajaa.