Antila ainoana suomalaismiehenä mukaan takaa-ajoon

    admin   MC tiedotteet  

Timo Antila selvisi suomalaismiesten kolmikosta ainoana lauantain takaa-ajoon ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissa. Kahdelle sakkokierrokselle joutunut Antila oli pikamatkalla 54:s. Hän hävisi voiton vieneelle Ruotsin Carl Johan Bergmanille 2.00,9.

”Hiihtovauhti oli parempaan suuntaan, mutta ei vieläkään huippumenoa. Makuuammunta oli hyvä (nollat), pystyssä tuli pari omaa virhettä. Takaa-ajoon pääsin kuitenkin mukaan, ja se on positiivista. Takaa-ajosta en lähde mitään 54. sijaa varmistelemaan, tarkoitus on ampumapenkalla hakea rohkeampaa tekemistä ja yrittää ylöspäin”, Antila sanoo.

Muista suomalaista Jarkko Kauppinen kahdella sakolla oli 86:s ja Ahti Toivanen neljällä sakolla 88:s.
”Ahdin hiihtovauhti oli hyvää, samaa vauhtia kuin Timolla. Ahdin makuuammunta sen sijaan oli huono (3 sakkoa). Jarkolla hiihto oli vaisua tänään”, päävalmentaja Per-Ole Lindell summasi.