Mäkäräinen jälleen kärkikolmikossa

    admin   MC tiedotteet  

Kaisa Mäkäräinen jatkoi kauttaan ampumahiihdon maailmancupissa vahvasti Itävallan Hochfilzenissä, jossa hän sijoittui pikamatkalla toiseksi. Yhden sakkokierroksen kiertänyt joensuulainen hävisi voiton vieneelle Saksan Magdalena Neunerille 14,9 sekuntia.

 

”Sijoitus oli vähän yllätyskin. Oli nopea keli, nopea kisa ja hyvät ampumaolosuhteet. Huomista en ole vielä ehtinyt miettiä, mutta pienillä aikaeroilla mennään. Ammunnassa ratkeaa, koska hiihtorata on niin helppo, ettei siinä pysty eroja tekemään”, kukitukseen kiirehtinyt Mäkäräinen sanoi.

Muista suomalaista Mari Laukkasen mahdollisuudet parempiin sijoituksiin menivät makuuammuntaan, josta hän ampui neljä sakkoa. Pystystä tuli lisäksi yksi, ja loppusijoitus 60:s. Hän pääsi kuitenkin viimeisenä mukaan lauantain takaa-ajoon. Sarianna Repo yhdellä sakolla 80:s ja Sanna Markkanen neljällä sakolla 95:s.

Viikonlopun ohjelma (ajat Suomen aikaa):

Lauantai:
12.00 Miesten takaa-ajo
15.00 Naisten takaa-ajo
Sunnuntai:
11.30 Miesten 4×7,5 km viesti
15.30 Naisten 4×6 km viesti

Kilpailuja voi seurata suorina lähetyksinä YLE TV2:lla.