Antila viidellä sakolla 54:nneksi

    admin   MC tiedotteet  

Timo Antila ei pystynyt nostamaan sijoitustaan pikamatkan sijoitustaan takaa-ajossa ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissa. Viisi sakkoa (2+1+0+2) ampunut Antila oli myös takaa-ajossa 54:s. Kilpailu päättyi Norjan kaksoisvoittoon, kun Emil Hegle Svendsen voitt Tarjei Bön vain 0,1 sekunnin erolla.

”Aika samanlainen hiihto oli kuin eilen, mutta pikkuisen eilinen tuntui jaloissa. Taas oli makuulla ongelmia (2+1), siihen en ole tyytyväinen. Ensimmäinen pystyammunta (0) meni kuten ajattelinkin, siinä oli terävämpää toimintaa. Kokonaisuutena aika peruskisa”, Antila sanoo.

Antila oli ainoa takaa-ajoon selvinnyt suomalaismies. Sunnuntaina miesten ohjelmassa on kauden ensimmäinen viesti.
”Tulosten perusteella meillä ei ole mitään mahdollisuuksia, mutta lähdemme haastamaan. Sijat 10-15 ovat realistisia, kymmenen joukkoon pitää olla jo todella nappisuorituksia”, Antila arvioi kovatasoista viestiä.
Myöhemmin lauantaina hiihdettävässä naisten takaa-ajossa ovat mukana toisena ladulle pääsevä Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen.