Mäkäräinen 11:s takaa-ajossa

    admin   MC tiedotteet  

Kaisa Mäkäräinen sijoittui 11:nneksi takaa-ajossa ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissä. Kilpailuun kakkossijalta päässyt Mäkäräinen joutui kiertämään sakkoringin neljästi (1+2+1+0). Kärkikolmikon sekuntikamppailussa voiton vei Valko-Venäjän Darja Domratsheva 0,3 sekunnin erolla Venäjän Olga Zaitsevaan.

”Paremminkin on tällä kaudella mennyt, mutta ei tämä mikään superkatastrofi ole. 11:s sija on ihan jees, tämä on ampumahiihtoa. Sakkoja tuli semimäärä, toki se kärkitaistoon on liikaa. Suksella tuli tänään vähän turpiin, oma fiilis oli hiihdossa kyllä ihan jees. Pystyammunta tuntui ihan hyvältä, mutta makuulla tuli jopa yliyrittämistä. Harmittaa, kun en keksi, mikä siinä mättää. Voi olla, että on rohkeuden puutetta. Täytyy huomenna kokeilla rohkeammin. Viestissä meillä on saumat 10 joukkoon, tavoitteena on, että pysytään pois sakkoringiltä. Ihan mukava on lähteä viestiä hiihtämään”, Mäkäräinen sanoi.

 

Kilpailun toinen suomalainen Mari Laukkanen sijoittui 53:nneksi. Laukkanen ampui kuusi ohilaukausta (1+2+0+3).