Suomen miehet eivät päässeet tavoitteeseensa viestissä

    admin   MC tiedotteet  

Suomen miesten tavoite selviytyä kymmenen parhaan joukkoon maailmancupin ampumahiihtoviestissä ei Itävallan Hochfilzenissä toteutunut. Suomi jäi 4×7,5 kilometrin viestissä sijalle 21 tultuaan kierroksella ohitetuksi. Joukkueessa hiihtivät Jarkko Kauppinen, Ahti Toivanen, Sami Orpana ja Timo Antila.

Viestin voitti Norja ennen Venäjää.

”Joukkueen sijoitukseen ei voi olla tyytyväinen, kun tavoite on aina 10 sakkiin. Itselläni oli tänään normaalia tekemistä, ja uskon, että tämä tästä lähtee aukeamaan. Oli viikon parasta menoa. Vähän olenkin pyöritellyt sormia, että mikä on, mutta nyt oli ihan mukava kisa. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun”, Kauppinen sanoi.

”Parempaan suuntaan menossa, kisa kisalta mennyt paremmin. Hiihtoon olen tyytyväinen. Ammuntaa otin varman päälle. Hyvillä mielin jatkoon”, sanoi puolestaan Toivanen.