Suomen naisten viesti ei sujunut toivotusti

    admin   MC tiedotteet  

Suomen naiset jäivät 15:nneksi naisten viestissä ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissä. Kierroksella ohitetuksi tulleessa joukkueessa hiihtivät Mari Laukkanen, Sarianna Repo, Sanna Markkanen ja Kaisa Mäkäräinen. Viestin voitti Norja ennen Ranskaa.

 

”Ei kovin hyvä tulos, tavoitteena oli yltää maapisteiden mukaiselle 11:nnelle sijalle. Mari hiihti kyllä todella hyvin, mutta ohilaukauksien myötä jäimme kelkasta. Sarianna ei jaksanut enää viimeisen ammunnan jälkeen, Sanna hiihti hyvin ja hänen suorituksensa oli muutenkin hyvä. Kaisa ei sitten päässyt koko kiekkaa hiihtämään. Saldo oli tänään viesteistä kyllä kokonaisuutena aika masentava, mutta täytyy nyt palautua tästä ja sitten yrittää parantaa”, päävalmentaja Per-Ole Lindell sanoi.

Ampumahiihdon maailmancup jatkuu ensi viikollakin Itävallan Hochfilzenissä, jonne alun perin Ranskan Annecyssä järjestettäväksi aiotut kilpailut siirrettiin.

Suomen joukkue Hochfilzeniin ensi viikon maailmancupissa:

Naiset: Kaisa Mäkäräinen, Mari Laukkanen, Sanna Markkanen.
Miehet: Timo Antila, Jarkko Kauppinen, Ahti Toivanen.