Ville Simola 27:s pikamatkalla IBU-cupissa

    admin   MC tiedotteet  

Ville Simola vastasi päivän ilahduttavimmasta suomalaissuorituksesta ampumahiihdon IBU-cupissa Italian Ridnaussa. Simola oli pikamatkalla yhdellä sakolla 27:s ja hävisi voiton vieneelle Italian Mattia Colalle 1.35,3. Matti Hakala sen sijaan jäi neljällä ohilaukauksella 70:nneksi.

 

Naisten kilpailussa Laura Toivanen oli parhaana 51:s. Hän selvisi kilpailusta ilman sakkokierroksia. Annukka Siltakorpi (59:s) ja Eevamari Oksanen (61:s) sen sijaan ampuivat kumpikin kolme ohilaukausta.

”Ville oli päivän positiivisin esitys, ei nyt ehkä yllätys. Hän oli itsekin tyytyväinen. Naisissa sekä Annukalla että Eevamarilla ammunta meni heikosti. Eilenkin ammuimme joukkueena vähän liikaa sakkoja, nollatuulessa ei kelissäkään pitäisi olla ongelmaa. Ensimmäistä kertaa korkealla kisa, mutta toivottavasti ensi viikolla menee jo paremmin. Joka osa-alueella tarvitaan parannusta”, joukkueen johtaja Jouni Siltakorpi sanoi.

IBU-Cup jatkuu ensi viikolla Itävallan Obertilliachissa.