Viessmann Suomen Ampumahiihtoliiton 1. pääyhteistyökumppaniksi

    admin   MC tiedotteet  

Viessmann konserni ja Suomen Ampumahiihtoliitto ry ovat solmineet kolmivuotisen sponsorointisopimuksen. Sopimuskausi alkaa heti tällä viikolla kilpailtavasta Oberhofin MCup-kisasta lähtien ja jatkuu vuoden 2014 kauden loppuun. Sopimuksella Viessmannista tulee Suomen Ampumahiihtoliitto ry:n miesten ja naisten maajoukkueiden 1. pääyhteistyökumppani.

Viessmann näkyy Suomen ampumahiihtomaajoukkueiden pipossa, jonka mainospaikat tulevat Viessmannin käyttöön.

”Sopimuksen tarkoitus on edistää Viessmann brändin tunnettavuutta Suomessa, nostaa imagoa ja parantaa sidosryhmäsuhteita. Tähän ampumahiihto tarjoaa erittäin hyvän lähtökohdan kansainvälisen näkyvyyden ja suomalaisen ampumahiihdon menestymisen ansiosta” toteaa toimistopäällikkö Anne-Mari Keskitalo Viessmann Oy:n Suomen toimistosta.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme maajoukkueittemme 1.pääyhteistyökumppaniksi merkittävän kansainvälisen yrityksen saksalaisen Viessmann konsenin. Yritys on vahva toimija omalla alallaan ja myös merkittävä talviurheilulajien tukija. Sopimus on erittäin merkittävä Ampumahiihtoliiton tulevaisuuden kannalta. Liitto käynnisti omien selvitysten pohjalta neuvottelut Viessmannin kanssa lokakuun puolivälissä ja ne johtivat nopeasti tulokseen” toteaa Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen.

Lisätietoja:
Viessmann Oy
Toimistopäällikkö Anne-Mari Keskitalo
Äyritie 8 A
FIN-01510 Vantaa
Tel:+358 (0)9 685 1800
keka@viessmann.com

www.viessmann.fi

Suomen Ampumahiihtoliitto
Puheenjohtaja Olli Nepponen
0505113043
olli.nepponen@mikkeli.fi
www.biathlon.fi

Viessmann Group on yksi johtavista lämmitysteknologiatuotteiden valmistajista maailmassa. Dr. Martin Viessmann edustaa jo kolmatta sukupolvea perheyrityksen johdossa. Vuonna 2010 yrityksen liikevaihto oli 1,7 mrd euroa. Viessmann Group työllistää maailmanlaajuisesti yli 9400 henkilöä. Viessmann on kansainvälisesti suuntautunut: sillä on tuotantolaitoksia 22 maassa ja suunnitteluyksiköitä 10 maassa, myyntitoimintaa 74 maassa, maailmanlaajuisesti 32 tytäryritystä ja 120 myyntikonttoria. 56 prosenttia myynnistä syntyy ulkomailla. Suomessa Viessmann on toiminut jo yli 17 vuotta.