Nuorten olympialaisiin neljä ampumahiihtäjää

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Olympiakomitea lähettää 40 nuorta talvilajien urheilijaa Nuorten Olympialaisiin. Kisat järjestetään Itävallan Innsbruckissa 13.-22.1.2012. Iältään 15-18 -vuotiaat urheilijanalut pääsevät kokemaan ainutlaatuisen monilajitapahtuman, sillä kyseessä on ensimmäiset maailmanlaajuiset talvilajien Nuorten Olympialaiset.

Reilun viikon päästä alkaviin kisoihin on valittu mukaan neljä ampumahiihtäjää. Kisajoukkueeseen paikkansa selvittivät marras-joulukuun karsintakilpailuissa Jenny Ingman (TV-V), Erikä Jänkä (AAH), Heikki Laitinen (VirtUrh) ja Antti Repo (KontU). Joukkueen valmentajana on Kristian Holm ja huoltajana Sauli Tuomisto.

Kisojen ohjelmassa on pikamatka, takaa-ajo sekä sekaviesti.

Tarkemmat tiedot Suomen joukkueesta löydät Suomen Olympiakomitean sivuilta. Nuorten Olympialaisten viralliset kotisivut löydät puolestaan täältä.