Kaisa Mäkäräinen toisena Anterselvan pikamatkalla

    admin   MC tiedotteet  

Kaisa Mäkäräinen palasi tositoimiin maailmancupissa Italian Anterselvassa pikakilpailussa ja tuloksena oli nolla-ammunnan seurauksena toinen sija. Edelle kiiruhti ainoastaan cup-johtaja saksalainen Magdalena Neuner, joka voitti Mäkäräisen 17,5 sekunnilla. Neuner kiersi kilpailussa sakkokierroksen kertaalleen. Kolmantena oli valkovenäläinen Darya Domracheva. Kaksi sakkoa ampunut Domracheva jäi Mäkäräisestä 13 sekuntia.

Myös Mari Laukkanen onnistui hyvin ollen jälleen maailmancup-pisteillä. Laukkanen oli sijalla 32 ja pystypaikan valitettavat kolme sakkoa estivät todellisen nappisuorituksen. Eroa kärkeen kertyi lopulta 2.24.

Maailmancupin kokonaistilanteessa Neuner jatkaa johdossa 648 pisteellään. Domracheva on toisena 579 pisteellään ja Mäkäräinen kolmantena 545 pistettä keränneenä.

Pikakilpailun tulokset löydät tästä.