Ampumahiihdon maailmancupin pääsylippujen kysyntä ennätysvilkasta

    admin   MC tiedotteet  

Ampumahiihdon maailmancupin pääsylippujen ennakkomyynti on ollut ennätysvilkasta. Kontiolahdella 10.-12. helmikuun pidettäviin kilpailuihin on myyty jo yli 2000 pääsylippua. Ennakkomyynti on jo ollut puolta vilkkaampaa kuin vuoden 2010 kisoissa.

Myös VIP-lippujen kysyntä on ollut aiempaa vilkkaampaa. Niitä on myyty reilusti toistasataa. Eniten lippuja on kysytty perjantain ja lauantain kilpailuihin. Perjantaina ohjelmassa on pikamatkat ja lauantaina takaa-ajokilpailut. Lisäväriä katsomoihin tuovat Magdalena Neunerin ja Andrea Henkelin fanclubilaiset, jotka saapuvat kisoihin isolla joukolla.

Kaikki ampumahiihdon huiput ovat mukana Kontiolahdella

Maailmancupin pisteitä ovat tavoittelemassa kaikki lajin huippunimet. Kontiolahden ampumahiihtokeskuksen laduilla ja ampumapaikalla nähdään Kaisa Mäkäräisen kovat kilpakumppanit Norjan Tora Berger ja Saksan Magdalena Neuner ja Andrea Henkel. Myös Kontiolahdella syksyllä harjoitelleet Slovakian Anastasia Kuzmina ja Valko-Venäjän Darja Domracheva ovat mukana. Oman mausteensa kilpailuihin tuo varmasti myös Venäjän Olga Zaitseva.

Miesten pikamatkalle starttaa Anterselvan yllätysvoittaja, Ruotsin nuori Fredrik Lindström. Muita maailmacupin kärkipaikoilla olevista urheilijoista Kontiolahdella kisaavat ainakin ranskalaiset Fourcaden veljekset Martin ja Simon. Saksan aina yllätysvalmis Andreas Birnbacher, sekä Venäjän Evgeniy Garanichev. Myös Norjan Ole-Einar Björndalen on jälleen mukana. Kaikkiaan Kontiolahdella on mukana 251 urheilijaa. Ensimmäiset joukkueet saapuvat Kontiolahdelle jo kisaviikon tiistaina 7. päivä helmikuuta. Kilpailupäivät ovat 10.-12. helmikuuta.

Kilpailun sivuille pääset tästä.