Nuorten SM-kisoissa 27 seuraa mitaleilla

    admin   MC tiedotteet  

Kontiolahdella 21.-22.1. järjestetyissä ampumahiihdon nuorten SM-kilpailuissa peräti 27 seuraa pääsivät mitalin makuun. Kaksipäiväisten kilpailuiden ohjelmassa olivat normaalimatka sekä yhteislähtö. Eniten mitaleja keräsi Ahveniston Ampumahiihtäjät, joka saavutti yhteensä 14 mitalia. Näistä kuusi oli kultamitaleja.

Viisi SM-mitalia tai enemmän saalistivat Seinäjoen Hiihtoseura (7), Kauhajoen Karhu (6), Saloisten Reipas (6),  Kontiolahden Urheilijat (6), Alavieskan Viri (5) ja Oulun Hiihtoseura (5). Molempina päivinä mitaleista oli kamppailemassa yli 200 nuorta ampumahiihtäjää.

Viikonloput kisat toimivat myös toisena nuortan MM-kisojen katsastuksena. Erityisesti Ahveniston Mikael Koivunen esitti vahvoja otteita voittaen M19-sarjan molempina päivinä. N21-sarjassa OHS:n Krista Berg oli myös tuplamestari.

Kisojen järjestelyt sujuivat erinomaisesti. Lisätietoja kisoista löydät KontU:n nettisivuilta.