Seurakirje ja kysely

    admin   MC tiedotteet  

Ensimmäinen seurakirje vuodelle 2012 on lähetetty seuroille. Se sisltältää mm. jäsenmaksutiedot sekä pyynnön seurojen yhteystietojen tarkistamisesta ja päivittämisestä myös liitolle. Kirjeen maininta seurakyselystä vuodelta 2011 tarkentui siten, että tämän viestin yhteyteen tulee seurakysely liiton sivuille seurojen käyttöön. Voitte sen alta ladata, täyttää ja palauttaa sähköpostilla tai kirjepostilla. Toiminnassamme on vielä paljon hiomista, mutta liiton toimisto tekee parhaansa palvellakseen myös seuroja parhaalla mahdollisella tavalla.

Seuroja halutaan vielä muistuttaa lisenssijärjestlmän ongelmasta, mitä työstetään parhaillaan, mutta ennen kuin se saadaan toimimaan halutulla tavalla, muistutetaan seuroja ja kilpailun järjestäjiä, että Sporttirekisteristä saatu Sportti ID-tunnus on urheilijan henkilökohtainen kilpailulupanumero, millä kilpailuihin voi ilmoittautua.

Lataa seurakysely tästä.