Suomi tiukassa sekaviestissä 16:nneksi

    admin   MC tiedotteet  

Ampumahiihdon MM-kilpailut alkoivat torstaina sekaviestillä, jonka voitti Norja 20,2 sekuntia ennen Sloveniaa. Suomen nelikko Kaisa Mäkäräinen, Mari Laukkanen,  Ahti Toivanen ja Timo Antila sijoittui 16:nneksi, ero kärkeen oli 4.02,5.”Ero kärkeen oli samaa luokkaa kuin Kontiolahdella (siellä 3.45,2 ja sijoitus 7.), tiukka viesti oli. Kaikkien hiihto oli tänään hyvää, mikä lupaa hyvää viikonloppuun”, päävalmentaja Per-Ole Lindell sanoi.

Kaisa Mäkäräinen totesi hiihtonsa sujuneen hyvin eikä Kontiolahden jälkeisestä sairastelusta näkynyt merkkejäkään. Ammunnassa hän sen sijaan valitteli ammuntapaikalla auringon haitanneen suoritusta. Hän tarvitsi molemmilla paikoilla kaksi varapatruunaa ennen kuin sai kaikki taulut alas. Suomen kahdesta sakkokierroksesta toisen kiersi torstaina Laukkanen, toisen Antila.Perjantaina ampumahiihdon MM-kisoissa on välipäivä, lauantaina vuorossa on miesten ja naisten pikakilpailut.