TÄRKEÄÄ KAIKILLE TIEDOKSI

    admin   Uutiset  

Kaikille liiton seuroille ja jäsenille tiedoksi seuraavat asiat

1. Saavutettujen SM-pisteiden ilmoittaminen ja kokoaminen

Jorma Juutilainen, joka on jo viime vuosituhannelta tuottanut liiton käyttöön täydelliset luettelot kauden aikana saavutetuista SM-pisteistä luopuu tästä tehtävästä. Suomen Ampumahiihtoliitto haluaa kiittää Jormaa tästä erinomaiseta kiinnostuksesta lajiamme kohtaan sekä siitä pitkäaikaisesta ja pyyteettömästä työstä, mitä Jorma on meidän kaikien hyväksemme tehnyt. Jatkossa muistutetaan kaikkia kilpailun järjestäjiä siitä, että pisteilmoitukset tulee jatkossakin toimittaa liitolle. Kilpailutoimintavaliokunta ottaa vastuun pisteiden kokoamisesta ja edelleen muokkaamisesta liiton käyttöön pistetaulukoiksi.

2. Lapua Cupin palkintopatruunat

Lapua Cupin järjestäjät voivat noutaa palkintopatruunoita Seinäjoelta PLU:n toimistolta tai Helsingistä SLU-talolta liiton toimistolta. Molemmissa paikoissa on kuittauslistat patruunoista ja molempiin paikkoihin voi myös tarvittaessa palauttaa patruunoita.

3. Kilpailukausi jatkuu vielä

Maajoukkue osallistuu viimeiseen Maailman cupin osakilpailuun Venäjällä tulevana viikonloppuna.

Ainakin Ahveniston Ampumahiihtäjät lähettävät nuorten joukkuueen Biathlon Baltic Cupiin Viron Otepäähän 15. – 18.3.2012

Ampumahiihtoliitto toivottaa menestystä kaikille kilpailijoille.