Mäkäräinen päätti kauden voittoon Kamchatkassa

    admin   MC tiedotteet  

Kaisa Mäkäräinen jatkoi kilpakauttaan vielä maailmcupin loputtua Venäjällä järjestetyissä kutsukilpailuissa. Kauden päätöstapahtumana oli Venäjän Kamchatkan niemimaalla järjestetyt pikakilpailu sekä takaa-ajo. Pikakilpailu sujui vaisusti ja Mäkäräisen sijoitus oli vasta 10. Takaa-ajoon lähdettäessä eroa kärkeen oli 52 sekuntia. Vuoden takainen takaa-ajon maailmanmestari kuitenkin kokosi itsensä ja nousi loistavasti voittoon ennen Ukrainan Vita Semerenkoa. Semerenko hävisi Kaisalle 11,2 sekuntia. Molemmat ampuivat kisasta neljä sakkoa.

Pikakilpailun tulokset
Takaa-ajon tulokset

Ennen Kamchatkan kilpailuja oli vuorossa Moskovassa järjestetty ”Champions Race”. Sekapariviestinä läpiviedyssä kilpailussa Mäkäräisen kilpakumppanina oli Ruotsin Björn Ferry. Parivaljakko vei tämän kutsukilpailun voiton nimiinsä äärimmäisen niukasti. Eroa toiseksi tulleeseen joukkueeseen Kuzmina/Shipulin oli ainoastaan 0,5 sekuntia.

Champions Race tulokset