Jari Karinkanta Ampumahiihtoliiton päävalmentajaksi, Tapio Pukki nuorisopäälliköksi

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliiton hallitus on valinnut liikuntatieteen maisteri Jari Karinkannan Ampumahiihtoliiton päävalmentajaksi 1.11.2012 alkaen. Sopimus on 2 + 2 vuotinen.

Jari Karinkannan valinnan tavoitteena on luoda edellytykset menestymiselle Sotshin talviolympialaisissa ja vuonna 2015 Suomessa järjestettävissä MM-kisoissa sekä kehittää suomalaista ampumahiihdon valmentaja ja valmentajakoulutusjärjestelmää. Suomen Ampumaurheiluliiton valmennuksen johtajana tällä hetkellä toimivalla Karinkannalla on vahva valmentajaosaaminen niin ampumahiihdon, ammunnan kuin myös puolustusvoimien valmennustoiminnan osalta. Jari Karinkanta osallistuu jo kesän leirityksiin ennen vakituisen työsuhteen alkamista.

Jari Karinkanta on toiminut aikaisemmin puolustusvoimissa Urheilukoulun valmennuspäällikkönä ja testauspäällikkönä sekä puolustusvoimien ampumahiihtoryhmän valmentajana. Hän on työskennellyt aikaisemmin Ampumahiihtoliitossa päävalmentajana kauden 2005 -2006 sekä nuorten maajoukkueen päävalmentajana.

 

Tapio Pukki Nuorisopäälliköksi/URLUS-nuorisohankkeen projektipäälliköksi

SAhL:n hallitus valitsi yhteiskuntatieteiden maisteri Tapio Pukin 4.6.2012 alkaen nuorisopäälliköksi/URLUS-nuorisohankkeen projektipäälliköksi.

Urlus-säätiön tukemana aloitetaan kolmivuotinen nuorisoprojekti, jonka tavoitteena on nuorten kiinnostuksen ja innostuksen lisääminen ampumahiihtoon. Projektin painopiste alue on pääkaupunkiseutu – Etelä-Suomi. Tapio Pukki on edustanut Suomea ampumahiihtäjänä MM-tasolla vuonna 2008 ja hänellä on useita mitaleita SM-kisoista.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Olli Nepponen + 358 447 944 18
Toiminnanjohtaja Jukka Haltia + 358 46 878 2200