Keskon stipendi Ahveniston Ampumahiihtäjien Auli Kiskolalle.

    admin   MC tiedotteet  

KESKO OY palkitsi nuoria lupaavia urheilijoita ja taideaineiden korkeakoulu opiskelijoita 24.5.2012.

kesko_auli

Kesko Oy:n pääjohtaja Vuorineuvos Matti Halmesmäki jakoi yhdessä Keskon hallituksen puheenjohtajan Esa Kiiskisen kanssa stipendit 41 nuorelle Keskon pääkonttorissa. Suomen Ampumahiihtoliiton esityksestä stipendin sai Ahveniston Ampumahiihtäjien Auli Kiskola, jonka Ampumahiihtoliitto oli myös nimennyt vuoden 2011 parhaaksi nuoreksi ampumahiihtäjäksi.

Auli kertoi esikuvanaan olevan Kaisa Mäkäräisen, joka valittiin vuoden 2011 urheilijaksi Suomessa. Pääjohtajan kysymykseen miesten menestymisestä ampumahiihdossa Auli totesi hyvin diplomaattisesti, että taso miesten kilpailuissa on niin paljon kovempi ja kilpailijoita on paljon enemmän, jolloin menestyminen vaatii paljon kovempia suorituksia. Tilaisuuden jälkeen Auli lähti valmistautumaan kesätöihinsä pääjohtajan menestystoivotusten saattelemana.