Ampumahiihtoliiton Nuorten MM-ryhmä ja Kyky ryhmä

    admin   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto on nimennyt urheilijat Nuorten MM-ryhmään ja Kyky-ryhmään.

Nuorten MM-ryhmässä aloittaa 14 urheilijaa. Ryhmän kokoonpanoa tarkistetaan ensimmäisen – toisen leirin jälkeen, jolloin ryhmässä jatkaa 8 – 10 urheilijaa. 

Ryhmien kokoonpanot ovat seuraavat:

Nuorten MM-ryhmä

Auli Kiskola Ahveniston ampumahiihtäjät, Tia-Maria Talvitie Jalasjärven Jalas, Meri Maijala Lapin Biathlon Tokka, Suvi Minkkinen Joutsan Pommi, Erika Jänkä Ahveniston Ampumahiihtäjät, Henri Lehtomaa Ahveniston Ampumahiihtäjät, Mikael Koivunen Ahveniston Ampumahiihtäjät, Jussi Jarho Ahveniston Ampumahiihtäjät, Atte Kiskola Ahveniston Ampumahiihtäjät, Aku Moilanen Saarijärven Pullistus, Mika Kantele Hollolan Urheilijat -46, Mika Lammi Kauhajoen Karhu, Heikki Laitinen Virtasalmen Urheilijat, Erik Sinkko Ahveniston Ampumahiihtäjät. NMM-ryhmän ensimmäinen leiri järjesteään 25.-30.6.2012 Vuokatissa ja toinen leiri 16. – 22.8.2012 Vuokatissa.

Kyky-Ryhmä

Anna Haataja Ounasvaaran Hiihtoseura, Saija Jokela Alavieskan Viri, Mirjam Remes Oulun Hiihtoseura, Jonna Rinta-Keturi Jurvan Urheilijat, Jessika Rolig Ahveniston Ampumahiihtäjät, Olli Jaakkola Oulun Hiihtoseura, Juha-Pekka Jokela Alavieskan Viri, Mikko Loukkaanhuhta Kauhajoen Karhu, Lauri Peltoniemi Saloisten Reipas, Vili Sormunen Sumiaisten Kunto. Kyky ryhmän ensimmäinen leiri järjestetään 1.-4.7.2012 Vuokatissa.