Hanki rahaa seuralle myymällä Lumilyhty-arpoja

    admin   MC tiedotteet  

Perinteiset Lumilyhty-arvat ovat jälleen tulossa myyntiin. Myymällä Lumilyhty-arpoja voit hankkia seuralla tuloja.

Lumilyhty -arpojen myyntiaika alkaa kahden viikon kuluttua! Oletko jo tehnyt seurasi/joukkueesi Lumilyhty-arpatilauksen? Jos et niin nyt viimeistään se kannattaa. Sillä jo pienestäkin tilauksesta saat myyntiä helpottamaan Lumilyhdyn hienoja myyntireppuja: 250 – 750 arvan tilauksesta 2 reppua, 1000 arvan tilauksesta 5 reppua ja yli 1000 arpaa tilauksesta 10 reppua. Myyntireppuihin voit tutustua täällä!

Reput toimitetaan myös jo aiemmin tilauksensa tehneille seuroille ja joukkueille sekä uusille tilaajille niin kauan kuin varastoa riittää. Kerro julisteella unelmasta
Myynti käy, kun kerrotte arvan ostajalle suoraan mihin tarkoitukseen keräätte Lumilyhty-arvoilla varoja. Siksi kannattaa hyödyntää valmiit unelma-julisteet. Julisteet ovat kooltaan 70 x 100 cm ja niitä on 4 eri väriä.

Jos sinulla on kysymyksiä, huomautuksia tai haluat poistaa nimesi osoiteluettelostamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen lumilyhty@slu.fi