AH-maajoukkueita Muoniossa

    admin   MC tiedotteet  

Muoniossa on tällä hetkellä loistavat hiihtomahdollisuudet. Säilölumen lisäksi on tullut todella paljon luonnonlunta, mikä on mahdollistanut latujen loistavan kunnon ja muidenkin latujen avaamisen Olos-tunturin ympäriltä aina Jerisjärvelle asti. Tällä hetkellä latuja on n. 30km hiihtokunnossa, perinteiselle ja vapaalle hiihtotyylille.

Olos-tunturin ampumahiihtostadionilla, jossa on 40 ampumapaikkaa, on harjoitellut jo parin viikon ajan ah-maajoukkueita Suomesta, Ruotsista, Virosta, Venäjältä, Tšhekeistä ja Saksasta. Saksan miesten ampumahiihtomaajoukkue osallistuu maastohiihdon Fis-Tykkikisoissa sunnuntaina 18.11. haastamaan maastohiihtohuippuja.

Maastohiihdon FIS-Tykkikisat Oloksella 16.–18.11.2012

Mukana on maailman huippuja mm. Venäjältä, Virosta, Puolasta ja Ruotsissa mittaamassa kisakauden ensi startissa Suomen maastohiihtojoukkueen tason ja kovuuden. Kisoista odotetaan menestystä Suomen maastohiihtomaajoukkueelle ja kärkisijoituksia. Tänä vuonna järjestävä seura on Muonion Kiri RY, joka on saanut aikaan loistavat puitteen kisoja varten ja FIS- Tykkikisoista on tulossa onnistunut tänä vuonna.

Lisätiedot löydät täältä.