Patria jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton pääyhteistyökumppanina

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliitto (SAhL) ja Patria ovat solmineet kauden 2012-2013 loppuun saakka kestävän yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Patria on yksi Ampumahiihtoliiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

Pääyhteistyökumppanina Patria näkyy viime kauden tapaan Suomen ampumahiihtomaajoukkueiden aseissa ja asusteissa maailmancupin osakilpailuissa sekä maailmanmestaruuskilpaluissa.

”Patria jatkaa viime kaudella alkanutta hyvää yhteistyötä Ampumahiihtoliiton maajoukkueiden kanssa. Yhteistyössä kiteytyvät suomalainen menestys ja osaaminen. Suomen ampumahiihtäjät edustavat oman lajinsa huippuosaamista, ja uskomme vakaasti heidän mahdollisuuksiinsa tällä kaudella ja myös jatkossa. Ampumahiihto sopii myös hyvin yhteen Patrian teollisen taustan ja sen sidosryhmien kanssa”, sanoo viestintäjohtaja Birgitta Selonen.

”Olemme iloisia voidessamme jatkaa Patrian kanssa yhteistyötä suomalaisen huippuampumahiihdon kehittämiseksi. Patria on luotettava osaaja ja teknologiaratkaisujen tuottaja puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualalla. Pääyhteistyökumppaniemme tuki meille on merkittävä toimintamme kehittämisen kannalta”, korostaa Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen.

Lisätietoja:
Suomen Ampumahiihtoliitto: puheenjohtaja Olli Nepponen, p. 050 511 3043, olli.nepponen@mikkeli.fi
Patria: viestintäjohtaja Birgitta Selonen, p. 040 869 2043, birgitta.selonen@patria.fi