Kysely seuroille liiton kevätliittokokouksesta

    admin   Uutiset  

Kilpailukauden ollessa vielä meneillään valmistellaan liitossa jo kevään liittokokousta. Hiihtolomakausi on myös Suomessa vielä kesken ja sen takia tämä kysely ohjataan seuroille näin liiton kotisivujen kautta.

Liiton sääntöjen mukaan kevätliittokokous on pidettävä huhtikuussa. Silloin on kevät jo toivottavasti pitkällä ja ampumahiihtäjät tukijoukkoineen valmistautuvat kesään ja seuraavaan kilpailukauteen. Tämä varmasti vaikuttaa teidän kaikien ajankäyttöönne varsinkin viikonloppuisin.

Kevätliittokokouksen tärkeimmät asiakokonaisuudet ovat vuosikertomuksen 2012 ja tilinpäätöksen 2012 hyväksymiset.

Liitto esittää seuroille kevätliittokokouksen ajankohdaksi perjantaita 19.4.2013 klo 15.00 ja paikaksi Liiton toimitaloa Helsingissä Radiokatu 20.

Varapäivänä olisi, mikäli perjantai ei sovi lauantai 20.4.2013, mutta se vaatii jo lisää järjestelyitä

Seuroilta pyydetään kommentit esitettyyn ajankohtaan liiton toimistoon sähköpostilla jukka.haltia(at)biathlon.fi 15.3.2013 mennessä.

Päätös kevätliittokokouksesta tehdään sääntöjen mukaan siten, että seuroja voidaan informoida ajasta ja paikasta sääntöjen mukaan 30 pv ennen kokousta liiton kotisivuilla ja aineisto lähetetäännseuroille 14 vrk ennen kokousta.