Kenraalien miekka ja Maailmanmestarien puukko Tasavallan Presidentille

    admin   MC tiedotteet  

miekan_luovutus_pieni

Tasavallan presidentin kanslia

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö vastaanotti Kenraalien Miekka numero 10 Mäntyniemessä 19.3.2013. Miekan kustansivat Fortum Oyj, Planmeca Oy ja
MetsäGroup Oyj. Miekan luovuttivat Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen, toimitusjohtaja Tapio Kuula Fortum Oyj, toimitusjohtaja
Heikki Kyöstilä Planmeca Oy sekä projektipäällikkö Matti Hurtta ja maailmanmestari Heikki Ikola. Samassa tilaisuudessa liitto luovutti Tasavallan Presidentille Maailmanmestareiden puukon numero 1, minkä hänelle ojensi Heikki Ikola.

Presidentti kertoi olevansa erittäin kiinnostunut ampumahiihdosta, mitä hän seurasi aktiivisesti päättyneellä kilpailukaudella. Tilaisuudessa virisi monipuolinen keskustelu ampumahiihdosta ja erityisesti nuorten tukemisesta.