Hakeminen Vuokatin Urheiluakatemian yläkoululeiritykseen

    admin   MC tiedotteet  

Nyt nuorilla urheilijoilla on mahdollisuus osallistua ampumahiihtoleireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2013 – 2014 siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla sekä käy iltapäivällä koulua Tenetin yläkoulussa. Yläkoululeiritys on ensimmäinen vaihe Vuokatti Urheiluakatemian urheilijanpolulla ja jonka luonnolliseksi jatkoksi tulee Sotkamon urheilulukio. Leirejä on yhteensä viisi, joista yksi on kesällä ja neljä muuta kouluvuoden aikana.

Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Vuokatti Urheiluakatemian valmentajat ja harjoittelu on suunnattu erityisesti yläkouluikäisille. Kouluasioiden järjestämisestä urheilijan oman koulun opettajien kanssa sopii Tenetin yläkoulun yhdysopettaja.

Leiritykseen valitaan 10 ampumahiihtäjää hakemusten perusteella. Hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 8. ja 9. luokan oppilaita eli vuosina 1998 ja 1999 syntyneitä urheilijoita. Kesäleiri on yhteinen maastohiihtäjien kanssa. Ryhmään valinta edellyttää sitoutumista osallistua kaikille leireille.

Lue oheisesta tiedotteesta tarkemmin hakuohjeet
lataa tiedote