Kv. tuomarikurssi syyskuussa Kontiolahdella

    admin   MC tiedotteet  

Kontiolahdella järjestetään ampumahiihdon kansainvälinen tuomarikurssi syyskuun puolen välin jälkeen. IBU ei ole vielä ilmoittanut tarkempaa päivämäärää. Lisätiedot kurssista päivitetään sivuille myöhemmin.

Ilmoittautumiset kurssille on oltava Ampumahiihtoliitossa 28.5.2013 mennessä IBU:n ilmoittautumislomakkeella. Päivämäärä on ehdoton, koska hakemukset pitää toimittaa IBU:lle toukokuun loppuun mennessä.

Ilmoittautumislomake ladattavana tästä. HUOM! Lomakkeen mukana on toimitettava kaksi passikuvaa.

Osallistuminen kurssille on ilmaista.

Kontiolahdella järjestetään ampumahiihdon kansainvälinen tuomarikurssi syyskuun puolen välin jälkeen. IBU ei ole vielä ilmoittanut tarkempaa päivämäärää. Lisätiedot kurssista päivitetään sivuille myöhemmin.

 

Ilmoittautumiset kurssille on oltava Ampumahiihtoliitossa 28.5.2013 mennessä IBU:n ilmoittautumislomakkeella. Lomake on ladattavissa tästä. HUOM! Lomakkeen mukana on toimitettava kaksi passikuvaa.

 

Osallistuminen kurssille on ilmaista.