Ampumahiihtokarnevaalit Vuokatissa 29.6.-2.7.2013

    admin   MC tiedotteet  

Tervetuloa mukaan Suomen suurimmalle ampumahiihtoleirille!

Luvassa on monipuolista harjoittelua lapsille ja nuorille upeissa olosuhteissa. Leiriohjelmassa on tänä vuonna uusia harjoitteita kehittämään ampumahiihdossa tarvittavia ominaisuuksia. Harjoittelu tapahtuu iän mukaan jaetuissa ryhmissä.

Leirin aikana kilpaillaan sunnuntaina 30.6. myös Lapua Cupin osakilpailu. Kilpailukutsu erikseen. Myös vanhemmat ja huoltajat ovat tervetulleita leirille. Järjestämme karnevaalien aikana myös lyhyitä tietoiskuja valmennukseen, huoltajan toimintaan kisoissa ja muutenkin lajiin liittyen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Vuokatin nettisivuilla.

Ajankohta: Leiri alkaa la 29.6. klo 13.30, jota ennen majoittuminen ja lounas. Leiri päättyy tiistaina 2.7. noin klo 13. Ilmoittautuminen leirille 10.6.2013 mennessä.