Lapua cupin palkintopatruunat

    admin   Uutiset  

Lapua cupin nolla-ammuntojen palkintopatruunat kauden 2012 – 2013 nolla-ammunnoista on jaettu ampumajuoksun SM-kilpailuissa Tuusulassa seurojen edustajille. Sarjojen voittajien patruunat jaetaan seuraneuvottelupäivillä syyskuussa tai viimeistään liiton syysliittokokouksessa marraskuussa.

Liitto kiittä Jarno Lautamattia cupin pisteiden laskusta, minkä hän on tehnyt. Jarno päivittää tuloslistat vielä Kontiolahden SM Rulla-ampumahiihtokisojen osalta syyskuussa ja sen jälkeen voimme onnitella sarjojen voittajia.

Mikäli seuroilla tai urheilijoilla on kysyttävää palkinnoista ottakaa yhteyttä liiton toimistoon.

Lisäksi jo tässä vaiheessa tiedoksi että Lapua-cup jatkuu ensi kaudellakin, mutta sääntöjä tullaan tarkentamaan.

Toiminnajohtaja

Jukka