Suomen Ampumahiihtoliiton maajoukkuevalmentajat kaudella 2013 – 2014

    admin   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliiton ampumavalmentajaksi on valittu Ville Kotikumpu Sotkamosta. Hän toimii opistoupseerin virassa Kainuun Prikaatissa sekä valmentaa Puolustusvoimien ampumahiihtoryhmää. Ville Kotikumpu on kilpaillut omalla aktiiviurallaan ampumahiihdossa MM- ja MC-tasolla ja hän on toiminut usean vuoden ajan mm. Mari Laukkasen ampumavalmentajana.

Ville Kotikumpu osallistuu Östersundin, Ruhpoldingin ja Anterselvan Maailman Cupin-osakilpailuihin sekä Sochin Olympialaisiin.

Päävalmentaja Jari Karinkanta vastaa muissa Maailman-Cupin osakilpailuiisa ammunnasta ja silloin toisena valmentajana on Henri Rauhamäki Hollolasta. Hän on koulutukseltaan upseeri ja työskentelee Puolustusvoimien Urheilukoulussa Lahdessa.

Suomen Ampumahiihtoliitto irtisanoi maaliskuussa sopimuksen Suomen Ampumaurheiluliiton kanssa Juha Hirven käytöstä ja sopimus päättyi kesäkuussa 2013.

Lisätietoja:

Olli Nepponen

SAhL:n puheenjohtaja

044 794 4918