Patria jatkaa Suomen Ampumahiihtoliiton yhteistyökumppanina

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliitto ja Patria jatkavat yhteistyötään ja ovat allekirjoittaneet kauden 2013-14 osalta yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Patria on yksi Ampumahiihtoliiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

”Uskomme suomalaisten ampumahiihtäjien mahdollisuuksiin menestyä ja sen vuoksi näemme tärkeänä yhteistyön jatkuvuuden erityisesti näin olympiavuonna. Ampumahiihto sopii myös hyvin yhteen Patrian teollisen taustan ja sen sidosryhmien kanssa”, sanoo viestintäjohtaja Birgitta Selonen.

”On hienoa, että Patria on mukana tukemassa suomalaista ampumahiihtoa, jonka huippu on mukana taistelemassa maailman kärkisijoista. Patria, joka on luotettava toimija puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualalla, on meille luonteva yhteistyökumppani toimintamme kehittämiseksi”, toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen.

Lisätietoja:
Suomen Ampumahiihtoliitto: puheenjohtaja Olli Nepponen, p. 050 511 3043, olli.nepponen@mikkeli.fi
Patria: viestintäjohtaja Birgitta Selonen, p. 040 869 2043, birgitta.selonen@patria.fi

Suomen Ampumahiihtoliitto on yli sadan jäsenseuran keskusjärjestö, joka vastaa lajin kansallisesta harrastus- ja kilpailutoiminnasta sekä Kansainvälisen Ampumahiihtoliiton IBU:n jäsenenä kansainvälisestä toiminnasta.
www.biathlon.fi

Patria on puolustus-, turvallisuus ja ilmailualan luotettu elinkaaripalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Patrian omistavat Suomen valtio (73,2 %) ja European Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V. (26,8 %).
www.patria.fi