Liikelentoyhtiö Airfix Suomen ampumahiihdon päätukijaksi

    admin   MC tiedotteet  

Liikelentoyhtiö Airfix Suomen ampumahiihdon päätukijaksi

Suomen Ampumahiihtoliitto ja suomalainen liikelentoyhtiö Airfix Aviation Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla Airfix tulee yhdeksi Suomen Ampumahiihtoliiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaniksi kaudella 2013–2014.

Airfix on liikelentoihin erikoistunut tilauslentoyhtiö, jonka päätoimipaikka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Yhtiöllä on toimipaikat myös Moskovassa ja Genevessä. Yhtiön laivastoon kuuluu 16 liikelentokonetta.

Pääyhteistyökumppanina Airfix on läsnä maajoukkueen toiminnassa monin tavoin. Airfixillä on myös oikeus hyödyntää yhteistyökumppanuutta markkinoinnissaan ja viestinnässään.
”Ampumahiihto on perinteinen suomalainen urheilulaji, joka viestii suomalaisista juurista ja talvisesta elinympäristöstämme. Olemme mielellämme mukana tukemassa tätä hienoa lajia ja samalla viestimässä omista lähtökohdistamme”, toteaa Airfixin hallituksen puheenjohtaja Kai Paananen.

”Olemme iloisia saadessamme vahvan yhteistyökumppanin huippuampumahiihdolle ja voidessamme edistää suomalaista kauppaa ja suunnitteluosaamista. Ampumahiihdon mittava televisionäkyvyys ja kilpailutapahtumien sijoittuminen Suomen kannalta keskeisille markkinoille Euroopassa tarjoavat erinomaisen näkyvyyden ja kohtaamisen” toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Kai Paananen, Airfix Aviation, puhelin 040 565 8920, kai.paananen@setfinland.fi (airfixaviation.fi)
Toimitusjohtaja Miika Inkiläinen, Airfix Aviation, puhelin 040 594 6878, miika.inkilainen@airfixaviation.fi
Puheenjohtaja Olli Nepponen, Suomen Ampumahiihtoliitto, puhelin 050 511 3043, olli.nepponen@mikkeli.fi