SET Group Suomen ampumahiihdon päätukijaksi

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliitto ja suomalainen SET Group ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla SET tulee yhdeksi Suomen Ampumahiihtoliiton miesten ja naisten maajoukkueiden pääyhteistyökumppaniksi kaudella 2013–2014.

SET Group on Venäjän-kauppaan erikoistunut kauppahuone ja rakennuspalveluja tuottava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2012 oli 155 miljoonaa euroa. SETin intohimona on liiketoiminnan lisäksi suomalainen urheilu, jota se tukee nyt myös ampumahiihdon saralla.

Pääyhteistyökumppanina SET on läsnä maajoukkueen toiminnassa monin tavoin. SETillä on myös oikeus hyödyntää yhteistyökumppanuutta markkinoinnissaan ja viestinnässään.
”Ampumahiihto on perinteinen suomalainen urheilulaji, joka viestii suomalaisista juurista ja talvisesta elinympäristöstämme. Olemme mielellämme mukana tukemassa tätä hienoa lajia ja samalla viestimässä omista lähtökohdistamme”, toteaa SET Groupin toimitusjohtaja ja omistaja Kai Paananen.

”Olemme iloisia saadessamme vahvan yhteistyökumppanin huippuampumahiihdolle ja voidessamme edistää suomalaista kauppaa ja suunnitteluosaamista. Ampumahiihdon mittava televisionäkyvyys ja kilpailutapahtumien sijoittuminen Suomen kannalta keskeisille markkinoille Euroopassa tarjoavat erinomaisen näkyvyyden ja kohtaamisen” toteaa Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Olli Nepponen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kai Paananen, SET Group, puhelin 040 565 8920, kai.paananen@setfinland.fi (setfinland.fi)
Puheenjohtaja Olli Nepponen, Suomen Ampumahiihtoliitto, puhelin 050 511 3043, olli.nepponen@mikkeli.fi