AMPUMAHIIHTO SUUNTAA KATSEEN UUDELLE OLYMPIADILLE

    admin   Uutiset  

Ampumahiihdon kansainvälinen kilpailukausi päättyi sunnuntaina hienoon lopputulokseen Kaisa Mäkäräisen voitettua Maailman-Cupin kokonaiskilpailun. Viikonloppu oli jännitysnäytelmä vailla vertaistaan. Televisioruutujen ääreltä sitä seurasi lähes 900.000 katsojaa.

Uuden olympiadin alku on sopiva hetki tarkastella ampumahiihdon valmennusjärjestelmää ja laittaa päävalmentajan tehtävä avoimeen hakuun.  Sen mahdollistaa myös nykyisen päävalmentajan Jari Karinkannan 2+2 vuotisen sopimuksen tarkasteluvaihe.

Ampumahiihtoliiton hallitus on asettanut työryhmän valmistelemaan päävalmentajan valintaa. Siihen kuuluvat

– liiton puheenjohtaja  Olli Nepponen

– liiton valmennusvaliokunnan puheenjohtaja Henri Rauhamäki

– OK:n lajivastaava Olli-Pekka Kärkkäinen

– liiton toiminnanjohtaja Jukka Haltia

Työryhmän tavoitteena on löytää nopea ratkaisu niin, että valinta voisi tapahtua huhtikuun kuluessa.  Näin valittava päävalmentaja on mukana kaikissa liiton valmennukseen liittyvissä linjauksissa ja valinnoissa.

Lähitavoitteena Ampumahiihtoliitolla on varmistaa menestys vuoden 2015

MM-kisoissa Kontiolahdella.

Lisätietoja                                 Liiton pj Olli Nepponen 044 794418, 050 5113043