Baltic Biathlon Cupin rulla-kisat Otepäässä

    admin   Uutiset  

Huom. päivitys 22.8.
Otepäässä järjestetään talvelta perutut Baltic Biathlon Cupin kilpailut ja avoimet Viron mestaruuskilpailut rulla-ampumahiihtoina 5.-7.9.

Kisajärjestäjä kustantaa majoituksen ja ylläpidon yhteensä neljälle 17-19-sarjan urheilijalle. Jos halukkaita näihin sarjoihin tulee enemmän kuin neljä, tekee liitto valinnan aiemman kisamenestyksen perusteella.
Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan liittoon mahdollisimman pian, viimeistään maanantaihin 25.8. mennessä.  Valitut kilpailijat huolehtivat itse oman kulkemisensa Otepäähän ja asepassit yms. asiat. Majoitus ja ylläpito tarjotaan Otepäässä ajalle 4.-7.9.

Nuorimmat juniorit ja Masters-sarjat kilpailevat ampumajuoksuissa.

Kaikki kisoista kiinnostuneet voivat ilmoittautua vielä liittoon Tapio Pukille. tapio.pukki(at)biathlon.fi, p. 046 878 2204

Ohessa lisätiedot:

Kutsu1

Kutsu2