IBU:n julistus kansainvälisiin kilpailuihin aikoville

    admin   Uutiset  

Kansainvälinen Ampumahiihtoliitto IBU edellyttää kilpailuissaan, että kilpailijat ovat allekirjoittaneet julistuksen sääntöjen noudattamisesta. Tänä vuonna uusien urheilijoiden rekisteröinti IBU:n järjestelmään tulee tapahtua 30.9. mennessä. Näin ollen kaikki ne urheilijat, joilla on tavoitteena kansainväliset kilpailut ja jotka eivät ole ennen kilpailleet IBU:n alaisissa kilpailuissa, tulee ilmoittaa oheiset tiedot Niko Aapajärvelle. 


Urheilijat jotka ovat syntyneet 1998 ja aikaisemmin, ettekä ole kilpailleet IBU:n alaisissa kansainvälisissä kilpailuissa.
Teidän tulee printata, täyttää (sukunimi / etunimi / syntymäaika / kansallisuus[FIN]) -ei ä-,ö-kirjaimia, vaan ä= ae ja ö= oe.
Sekä allekirjoittaa IBU declaration(liite.), ja mikäli olet alaikäinen niin lomakkeeseen täytyy tulla myös huoltajan allekirjoitus.
Skannaa liite (se pitää vielä allekirjoittaa liiton henkilön toimesta).
Lisäksi skannaa passisi tai ota kuva älypuhelimella(ilman salamaa), mutta huolehdi riittävä valaistus kuvaa otettaessa

Lähetä asiakirjat sähköpostiin: niko_aapajarvi@hotmail.com mahdollisimman nopeasti, viimeistään 30.9.2014 mennessä, mikäli aikomuksenasi on kilpailla tulevana kautena IBU:n alaisissa kansainvälisissäkilpailuissa (MC / IBU-cup/ EM / EYOF /NMM / Universiadit).

TULOSTETTAVA JULISTUS