Tehtäviä IBU:ssa haussa

    admin   Uutiset  

Kansainvälinen Ampumahiihtoliitto (IBU) hakee IBU:n hallituksen päätöksen mukaisesti henkilöitä seuraaviin tehtäviin:

1. IBU:n välimiesoikeuteen  (Court of Arbitration). Vaatimuksena on lakiasioiden tuntemus välimiesoikeudesta ja urheilulainsäädäntö.

2. Anti Doping selvitys työryhmä (Anti Doping Hearing Panel). Vaatimuksena on lääketieteellinen tai lakitieteellinen asiantuntemus Anti Doping asioista

Tehtäviin 1. ja 2. hakevia pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemuksensa ja ansioluettelonsa (CV) englanninkielisenä sekä yhteystietonsa (sähköposti/postiosoite/ puhelin numero) liittoon sähköpostilla jukka.haltia@biathlon.fi 10.10.2014 mennessä.

 

IBU hakee lisäksi ehdokkaita IBU:n komiteoihin seuraavasti:

3. Kehitys komitea (Development Committee). Vaatimuksena on asiantuntemus nuorten- ja alueellisten ampumahiihtoprojektien toteuttamisesta.

4. Tiedotus komitea (Information Committee). Vaatimuksena on urheilutiedottamisen asiantuntemus.

5. Lakikomitea (Legal Committee). Vaatimuksena on lakiasoiden tuntemus urheilulainsäädännöstä.

6. Lääketieteellinen komitea (Medical Committee). Vaatimuksena on asiantuntemus urheilulääketieteestä tai hematologiasta, asiantuntemus antidopingista sekä verensiirtoihin ja verenluovutukseen liittyvät tiedot.

Tehtäviin 3. – 6. hakevia pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemuksensa ja ansioluettelonsa (CV) englanninkileisenä sekä yhteystietonsa (sähköposti/postiosite/puhelinnumero) liittoon sähköpostilla jukka.haltia@biathlon.fi 10.10.2014 mennessä.