Seuratuet vuodelle 2015

    admin   Uutiset  

Seuratuet vuodelle 2015 tulevat pian hakuun.
Toivottavasti olette seuroissa viime vuoden perusteella miettineet parhaita hankkeita ja kehittämiskohteita harrastustoiminnan lisäämiseen ja kehittämiseen. Niitä kannattaa alkaa laittaa paperille ja kehittää seurassa eteenpäin. Kannattaa selvittää myös yhteistoimintamahdollisuudet jaostojen kesken ja seurojen välillä. Yhteistoiminnan avulla saadaan etenkin pienissä lajeissa enemmän vaikuttavuutta toimintaan.
Viime vuoden hakemusten perusteella meidän lajissa eri jaostojen yhteiset hakemukset saivat tukea, sekä hakemukset joissa painotettiin uusien harrastajien pääsyä mukaan lajiin.  Pelkkien välineiden hankinta ei kuulu seuratuen piiriin, mutta voi toki olla pieni osa sitä.

Liitto tukee seuroja hakuprosessissa sparrausmenettelyn kautta. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun olette yhteydessä liittoon hakemusluonnosten ja ideoiden kanssa jo hyvissä ajoin. Tässä yhteyshenkilönä on viime vuosien tapaan Tapio Pukki. p. 046 8782204, tapio.pukki(at)biathlon.fi

Alla ministeriöstä tullutta alustavaa infoa tulevasta vuodesta ja viime vuoden kriteerit löytyvät vielä www.seuratuki.fi osoitteesta. Tiedot siis tarkentuvat marraskuun alkuun mennessä.

Seuratoiminnan kehittämistuki 2015 (seuratuki) noudattelee pitkälti viime vuosien linjoja itse hakukriteerien, prosessin kuin menettelyjen suhteen.

Tässä kootusti muutama asia tietoonne ja kalentereihinne varattavaksi.

Seuratoiminnan kehittämistuki 2015
– haku avataan marraskuun puolella 3.11.2014
– haku päättyy 12.12.2014
– seuratuen kriteerit ja painotukset ovat pääosiltaan samat kuin vuosina 2013 ja 2014
– painotuksiin tai eduksi hakemukselle kohtiin esitetään aiempaa painokkaammin monipuolisen liikunnan sisältöä (tämä on siis lähinnä uutta, mitä itse kriteereihin tulee)
– seuratukea on mahdollista hakea yksi- tai kaksivuotisiin hankkeisiin
– hakulomake päivitetään 2015 hakua varten
– useampivuotisia hankkeita koskeva raportointilomake päivitetään 2015 hakua varten
– lomakkeet ja ohjeet julkaistaan haun avautuessa ministeriön verkkosivuilla