Olli Nepponen jatkaa Suomen Ampumahiihtoliitto ry:n puheenjohtajana

    Jukka Haltia   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliitto ry:n syysliittokokous valitsi Olli Nepposen jatkamaan liiton puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta.

Nepposen haastajina olivat Petri Rolig Ahveniston Ampumahiihtäjistä joka putosi ensimmäisellä äänestyskierroksella ja Kalle Lähdesmäki joka hävisi toisella äänestyskierroksella Nepposelle äänin 43/30.

Liiton hallitukseen valittiin varapuheenjohtajina jatkamaan Heikki Allonen ja Leenä Mörttinen sekä uutena varapuheenjohtajan Tiina Tykkyläinen Joensuusta. Varapuheenjohtaja Jorma Luoma jatkaa vanhana jäsenenä

Hallituksen jäsenistä valittiin jatkamaan Mika Haapoja ja Timo Mäkinen ja uusina Anne Talvensaari-Mattila Oulusta ja Raimo Pitkänen Helsingistä. Vanhoina hallituksen jäseninä jatkavat Sanna-Leena Perunka ja Ari Jääskö.

Kokouksessa palkittiin kolme vuonna 2014 eniten SM-pisteitä saavuttanutta ampumahiihtoseuraa. Voiton vei Seinäjoen Hiihtoseura pisteillä 2480, toisena oli Ahveniston Ampumahiihtäjät pisteillä 1806 ja kolmantena Kontiolahden Urheilijat pisteillä 1294. Tuusulan Voima Veikkojen Juha Seppälälle myönnetty Alfred Kordelinin säätiön tunnustusstipendi julkaistiin myös kokouksessa