Haku Puolustusvoimien Urheilukouluun päättyy 1.1.2015

    Tapio Pukki   Uutiset  

Urheilukoulun talvilajien palveluksenaloitus ajankohta muuttuu

Talvilajien urheilijat aloittavat varusmiespalveluksen III/15 saapumiserässä Kaartin jääkärirykmentissä 13.4.2015 pl. lumilajit (hiihto, ampumahiihto, hiihtosuunnistus, yhdistetty, lumilautailu ja mäkihyppy), joiden palveluspaikka tulee olemaan Kainuun prikaati Kajaanissa.
Lue koko tiedote tästä!

Hakeutuminen

Urheilukoulun hakijoiden tulee edustaa ikäluokkansa kansallista tai kansainvälistä huippua. Urheilulajin tulee olla Olympia- tai MM-kilpailujen ohjelmassa tai lajin tulee olla laajasti harrastettu Suomessa/ulkomailla. Valinnat suoritetaan eri lajien asiantuntijalausuntojen sekä psykologisten ja fyysisten testien tulosten perusteella. Urheilukouluun voi hakea myös hierojan ammattitutkinnon suorittaneet varusmiesikäiset henkilöt.

Huhtikuun saapumiserään hakevien talvilajien urheilijoiden, joiden kansallinen kilpailutoiminta ajoittuu syksystä kevääseen (mm. hiihtolajit, kamppailulajit, jääkiekko, salibandy, kori- ja lentopallo) on jätettävä hakemuksensa 1.1.2015 mennessä. Valintakokeet järjestetään Kaartin jääkärirykmentissä, Helsingissä 2.- 5.2.2015.

Erillisiä hakulomakkeita erikoisjoukkoihin saa aluetoimistoista ja Urheilukoululta (www.mil.fi =>varusmiehet =>erikoisjoukot =>urheilukoulu tai www.urheilukouluntuki.fi).

Tiedustelut
Valmennuspäällikkö

0299 446302